Aanbod

AANBOD

Schilderwerken

De schilderwerken die ik uitvoer zijn zeer uiteenlopend. Enerzijds zijn er de algemene schilderwerken die we allemaal kennen. Anderzijds ben ik gespecialiseerd in ambachtelijke verf -en schildertechnieken zoals kalkverf. Deze verf geeft een zeer mooie structuur en kleurschakeringen aan de muur. Ik ben steeds op zoek naar de beste producten en probeer mijn ervaring te verrijken met het verkennen van nieuwe technieken.

 

Decoratie – restauratie – renovatie

In de afgelopen jaren het ik al heel wat ervaring opgedaan met het renoveren van meubels. Ik maak dan ook graag van uw oude meubelstukken mooie frisse eyecatchers, of andersom, van uw nieuwe meubels unieke verouderede stukken. Er zijn verschillende soorten technieken en producten die hiervoor gebruikt kunnen worden . Welke dit zijn zal afhangen van wat de klant als eindresultaat wenst.Oude panden hebben een andere aanpak nodig dan nieuwe gebouwen. Soms wil de klant een totale renovatie zodat alles er wat moderner uitziet. Het kan ook anders door de authenticiteit van het pand te behouden en te restaureren waar nodig is. Hierbij gebruik ik dan ook de oude schildertechnieken zodat het nieuwe in het oude overgaat. Het is ook mogelijk te combineren en delen te vernieuwen door renovatie en andere delen te behouden in hun oorspronkelijke staat.

 

Kleur-verfadvies

Voor een optimaal resultaat werk ik enkel met kwalitatieve producten. Samen met de klant kan ik in de grote waaier van mogelijkheden aan verf de juiste keuze maken. Hierbij houd ik uiteraard rekening met de leefomgeving, smaak en budget van de klant. Ook de omstandigheden en ondergrond zijn belangrijke factoren die mee tellen. In verband met kleur ga ik samen met de klant kijken welke het best in het interieur past waarbij ik rekening houd met de sfeer van het huis, meubels, persoonlijke voorkeur enz. Ik werk altijd in goed overleg zodat het eindresultaat steeds naar de wensen van de klant is.